У Тернополі майорітиме прапор Військово-Морських Сил Збройних Сил України

Під час відзначення державних свят на палубі Тернопільського теплохода «Герой Танцоров», який курсує по місцевому озері, підніматимуть прапор українських Військово-Морських Сил. Такий подарунок для мешканців західноукраїнського міста зробив командир корвету «Тернопіль» капітан 3-го рангу Григорій Брєєв.

В ході свого візиту до «шефів», з нагоди 470-ї річниці заснування міста, командир корвету «Тернопіль» вручив стяг Військово-Морських Сил Збройних Сил України капітану теплохода «Герой Танцоров» Тарасу Парію та побажав аби бойовий дух його екіпажу був не слабшим, аніж у будь-якого військового корабля.

«Нехай наш Військово-Морський прапор майорить над Тернополем, а мешканці та гості міста сповнюються гордістю та патріотизмом за те що десь за тисячу кілометрів є бойовий корабель – корвет «Тернопіль», який захищає морські кордони нашої держави», – наголосив капітан 3-го рангу Григорій Брєєв.

Тарас Парій зазначив, що оберігатиме Військово-Морський прапор Збройних Сил України як найбільшу святиню.

«Я, як колишній військовий моряк, добре знаю, про героїчні подвиги, які здійснювалися під Військово-Морськими знаменами. Оберігатимемо цей прапор як найціннішу реліквію, а по великих святах він милуватиме очі тернополян», – підкреслив капітан теплохода «Герой Танцоров» Тарас Парій.

Василь ЛАБАЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com