На Тернопільщині запрацювала Громадська рада

IMG_3310 копияПри Головному управлінні Міндоходів у Тернопільській області розпочала роботу Громадська рада.

Склад Громадської ради схвалено рішенням установчих зборів, які відбулися 8 серпня та буде затверджено начальником ГУ Міндоходів області Олександром Вітруком відповідним наказом.

Зокрема, до складу ради  увійшли 16 представників інститутів громадянського суспільства, які демонструють активну громадську позицію та зацікавлені у підтримці активного діалогу між громадськістю та територіальним підрозділом Міністерства. Більшість нових учасників мають досвід роботи в аналогічних колегіальних органах, що працювали при ДПС у Тернопільській області та Тернопільській митниці.

«Для нас дуже важливими є думка громадськості. Тому створюючи громадську раду при Головному управлінні, ми підтверджуємо обраний нами курс на плідну співпрацю з громадськими організаціями, – звернулася до присутніх перший заступник начальника ГУ Міндоходів у Тернопільській області Марія Мельник. –  Ми й надалі будемо робити кроки назустріч платникам податків, дослухатися до їхніх нагальних проблем і спільними зусиллями їх вирішувати. Переконана, що сформована сьогодні громадська рада всіляко сприятиме цьому».

Нагадаємо, відповідно до чинного законодавства Громадська рада – це постійно діючий колегіальний виборний консультативно-дорадчий орган, утворений для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійсненні громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодженні ефективної взаємодії і врахуванні громадської думки під час формування та реалізації державної політики.

 

Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com