У Зарваниці молодь відпочивала у духовному таборі. Фото

v1З 28 липня по 4 серпня в Зарваниці проходив обновлянський духовно-відпочинковий табір «Сарепта».

Духовні науки присвячені року віри та її випробуванню, веселі ігри, молитва, майстер-класи, спортивні розваги, танці – усе це цілий тиждень об’єднувало молодь. Молодь слухала духовні науки отця Пантелеймона із Чину братів менших, приступала до Сповіді та Святого Причастя, брала участь у Святих Літургіях, Молебнях та молитві на вервиці.

«Окрім духовного життя, на таборі вирували розваги, – каже учасниця табору Ірина Козіброда. – Щодня молодь грала «Мафію», волейбол, а ввечері розпочиналися танці та всіма улюблені банси, …провели квест «Велика гра»… Щодня молоді люди роздумували над книгою «5 мов любові». Це був чудовий час для відпочинку та єднання з Богом. Також це був час веселощів, радості та щастя. За цей тиждень молоді люди набралися сил, насміялися та знайшли нових друзів».

«Цей табір залишиться в моїй пам’яті назавжди. Тут я відпочила душею і тілом, знайшла нових друзів та духовно з’єдналася з Господом. Я вірю, що наступного року знову приїду та отримаю ще більше задоволення», – ділиться учасниця табору Іванка Пінкевич.

v2
v3

Прес-служба Тернопільсько-Зборівської архиєпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com