Чому склад з боєприпасами у Тернополі посилено охороняють? Фото

09062011161Військові пожежники Тернополя несуть посильну вахту щодо вибухопожежобезпеки на складах з боєприпасами.

Враховуючи високі температурні показники, командуванням 11-ї окремої гвардійської артилерійської бригади 13-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України вживаються належні заходи щодо попередження і недопущення виникнення причин надзвичайної ситуації на складах військової частини, де зберігаються артилерійські снаряди.

Зокрема, командиром бригади полковником Олегом Лісовим видано наказ, у якому визначено додаткові заходи щодо несення служби у варті та пожежній команді.

З особовим складом, який залучений до охорони боєприпасів проводяться заняття з протипожежного захисту та дій в екстремальних ситуаціях. Відповідальними особами перевірено пожежні водойми та можливості підключення кранів у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Окрім того, військові пожежники артилерійської бригади спільно з вогнеборцями 1-ї державної пожежно-рятувальної частини ДСНС у Тернопільській області  провели заходи щодо взаємодії у випадку надзвичайного стану.

«Пожежний взвод артилерійської бригади укомплектований найбільш підготовленими у моральному і фізичному плані військовослужбовцями, які готові у будь-який момент виконати завдання за призначенням», – зазначив заступник командира військової частини з виховної роботи підполковник Володимир Сімончук.

09062011161
09062011154
Фото0366
Фото0368

Василь Лабай

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com