У Надала з’явились нетверезі «послідовники»

melnuchyk

Микола Мельничук, мер м. Старокостянтинів

Як повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області, вчора, 21 серпня, ввечері до Старокостянтинівської міжрайонної прокуратури звернувся житель м. Старокостянтинів про те, що міський голова, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у присутності представників засобів масової інформації, у своєму службовому кабінеті та інших приміщеннях міськради висловлювався нецензурними словами, ображав, вчиняв інші хуліганські дії, а надалі на службовому автомобілі скоїв наїзд на заявника.Відомості за вказаним фактом внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство).

У кримінальному провадженні призначено групу процесуальних прокурорів під керівництвом міжрайпрокурора. Проведення досудового розслідування доручено Старокостянтинівському райвідділу міліції, хід якого прокуратурою взято на контроль.

Нагадаємо, що прикрий інцидент, щоправда, без хуліганства та матюків, стався із тернопільським мером у минулому році. Так, 2 березня, в прямому ефірі «Радіо Ера», в програмі «Коло запитань», приймали участь представники Тернопільщини.

Як стверджували ЗМІ, у стані алкогольного сп’яніння з’явився на прямий ефір міський голова Тернополя Сергій Надал. Спочатку він перебивав учасників програми, коли ж йому нарешті надали слово, то мер замовк. Потім спробував щось сказати. Виявилось, що говорити він не може, бо був дуже випившим, а язик заплітався.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com