Тернопільські біатлоністи – кращі в Україні

eaffc0a03e0f0e5d49a3d0e89adcf8ce521ca5b944b4219-23 серпня у Чернігові відбувся відкритий чемпіонат України з біатлону серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат.

За збірну команду області виступали вихованці Тернопільської ОДЮСШ,  (ФСТ «Колос»), ШВСМ, товариства «Динамо».

В перший день змагань в спринтерській гонці (крос), серед юніорів та юніорок 1993/94 р.н. срібними призерами стали Моравський Іван та Беган Ірина (ОДЮСШ, тренер Починок І. М.).Серед юнаків та дівчат 1994/95 р.н. чемпіонкою стала Кручова Марія (ШВСМ, тренер Бунт О.Є.) та срібло здобув Лесюк Тарас (ШВСМ, тренер Меркушин О.В.)

В другий день змагань в індивідуальній гонці на лижеролерах серед юніорів перемогу здобув Моравський Іван, 3 місце серед юніорок в Меркушиної Анастасії (тренер Меркушина І.В.). В гонці переслідування (крос) серед юнаків та дівчат 1994/95 р.н. чемпіонство за Кручовою Марією.

В третій день змагань збірна команда області також не залишилася без нагород, так, в гонці переслідування на лижеролерах серед юніорок перемогу здобула Меркушина Анастасія, пише «Спорт Тернопільщини».

Приємністю для нашої команди стало здобуття чемпіонства в індивідуальній гонці на лижеролерах серед дівчат Гончарук Ольги  та Кручової Марії, які показали однаковий час, бронзову нагороду на даній дистанції здобув Бригадир Роман (ОДЮСШ, тренер Бурик Н.В.).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com