Комунальники встановили гойдалки, на яких можна тільки стояти. Фото

Не тільки тернопільська влада славиться своєю “любов’ю” до наймолодших жителів міста, столиця також не перестає дивувати своїм ставленням до дозвілля дітей. Для початку, після чотирьох днів роботи, вандали частково розгромили 12 дитячих майданчиків, які встановили в Голосіївському парку ім. Рильського в рамках Фестивалю садів.

Тепер недалеко від метро «Дарниця» була помічена дивна конструкція. На перший погляд – звичайні металеві гойдалки, розцяцьковані в синій і червоний. Але їх сидіння практично торкаються землі, пише Цензор.НЕТ.

– Під час прогулянки по невеликому скверу біля метро, набрів на «прекрасну» конструкцію, або, точніше, пам’ятник СРСР у виконанні невідомих, але, безсумнівно, креативних майстрів, – пише на своїй сторінці в «Фейсбук» музикант Андрій Підлужний. – Таки правда: все найкраще – дітям!

Користувачі соцмереж припустили, що на цих гойдалках потрібно розгойдуватися стоячи. Правда, бажання випробувати атракціон ні у кого не виникло.

640x478

Додамо, що у Тернополі також немало казусів із дозвіллям для дітей: це – і пивні палатки-атракціони, і атракціони чомусь російською мовою, і вже понищені гойдалки у нововідкритому дитячому майданчику у парку Шевченка. Думаємо, таких недолугих прикладів «всього найкращого для діток» у Тернополі є чимало.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com