Як “суворі” тернопільські комунальники кидають виклик погоді. Фото

IMG_5752 копияМісяць тому розпочався капітальний ремонт проїжджої частини на вулиці Симоненка. За цей час там встигли розрити дорогу, вирубати частину дерев і навіть стати свідками крадіжки старих бордюрів.

Проте тернополян, які живуть поблизу ремонтних робіт, дивує інше: чому все просувається так повільно? Адже більшість, їдучи зранку на роботу, не бачать працівників на цій ділянці  дороги.

Також обурює те, що, наприклад, вчора, коли у місті була ще більш-менш нормальна погода, працівники взагалі не проводили ніяких ремонтних робіт, а сьогодні, коли від обіду іде дощ, комунальники взялися працювати. Так, зараз вони ставлять нові бордюри і встановлюють труби, при цьому добряче мокнуть, а там і захворіти недалеко при такому вітрі.

Скільки ще триватиме ця епопея з ремонтом, важко сказати, а тим часом тернополянам доводиться ходити болотами біля розритих траншей.

До слова, як раніше анонсували спеціалісти із міської ради, ремонт планували завершити до 15 вересня, відтак відкрити вулицю для громадського транспорту. Проте до зазначеного терміну залишилося лише півтора тижні, окрім того, і погода не сприяє швидкому завершенню робіт, тому навряд чи комунальники вкладуться у строки. А тернополянам доведеться довше терпіти всі незручності.

Проте головне, щоб дорогу відремонтували до перших снігів, а то буде як за Заставного, коли вулицю Тарнавського розрили, а ремонтували аж навесні, коли розтанув сніг…

IMG_5721 копия

IMG_5724 копия

IMG_5732 копия

IMG_5728 копия

IMG_5723 копия

IMG_5731 копия

IMG_5737 копия

IMG_5735 копия

IMG_5743 копия

IMG_5744 копия

IMG_5746 копия

IMG_5747 копия

IMG_5751 копия

IMG_5756 копия

IMG_5750 копия

 

IMG_5755 копия

IMG_5754 копия

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com