Ще один будівельник на Тернопільщині добудувався до криміналу

грошіТернопільською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно директора одного з підприємств за фактом безпідставної невиплати заробітної плати працівникам .

Прокурорською перевіркою встановлено, що директор публічного акціонерного товариства одного з  районів Тернопільщини, яке здійснює виробництво шляхово-будівельних матеріалів, упродовж січня-травня поточного року безпідставно не виплачував заробітну плату працівникам очолюваного ним підприємства.

При цьому керівник витрачав кошти підприємства на сплату рахунків, що не є першочерговими.

Таким чином за півроку  57 працівникам підприємства виникла заборгованість у розмірі 336 тисяч гривень.
За даним фактом Тернопільською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.1 ст.175 КК України (невиплата заробітної плати).

У ході розслідування зазначеного кримінального провадження посадовцем виплачено заборгованість по заробітній платі усім працівникам у повному обсязі.

Тернопільська прокуратура з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері звернулася до суду з клопотанням про звільнення директора підприємства від кримінальної відповідальності у зв’язку з виплатою заборгованості по заробітній платі.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com