Депутати міськради стали на захист мера Зборова

На 48-ій сесії Зборівської міської ради депутати прийняли звернення до влади та місцевих жителів, у якому висловлюють свою підтримку міському голові Олексію Шевчуку.

Звернення

депутатів Зборівської міської ради 6-го скликання, членів міськвиконкому до всіх гілок влади, жителів м. Зборова, с. Футорів і району

 

Ми звертаємося з метою підтримки міського голови Шевчука Олексія Панасовича, який за час роботи, а саме з 9 листопада 2010 року і донедавна, зарекомендував себе як надзвичайно вимогливий керівник, добрий організатор і господарник.

За його активної участі успішно завершено ремонт житлового будинку №8 по вул. Б.Хмельницького і перекрито частину житлового будинку №13, зроблено ремонт літнього театру у міському парку.

Тільки у 2013 році на тротуарах  встановлено 914 кв. м.  бруківки і 265 погонних метрів бортового каменю, а на загал – більше 2 тис. кв. м. різними формами фінансування, освоєно більше 1 млн. грн. на реконструкцію вул. Б. Хмельницького, 500 тис. грн. – вул. Козацької, більше 300 тис. грн. – вул. Гоголя і т. д.

Він підтримав ініціативу активістів вуличних зібрань і дав «зелене світло» омолодженню міського парку. Чимало роботи проведено під його керівництвом і з будівництва гідропарку. Багато зусиль доклав він для організації вуличного освітлення у Зборові та Футорах.

У сьогоднішній фінансово важкий для міста час він намагався відшукувати резерви і, як добрий організатор і керівник знайти можливість  та підремонтувати дорожнє покриття на вулицях міста; розпочато капітальний ремонт огорожі міського кладовища, реставровано могили воїнам УПА, червоноармійцям, які загинули в концтаборі під Зборовом, загиблим воїнам Великої Вітчизняної війни, доведено до задовільного санітарного стану старе кладовище, відкрито додатково дві групи в дошкільних закладах міста та проведено великий об’єм робіт з їх капітального ремонту, також приведено в належний стан приміщення міської ради.

Олексій Панасович надзвичайно турбувався фінансовим станом справ комунальних підприємств, сприяв тому, аби вони успішно вийшли із кризи, і на даний час вони працюють без боргів.

Перелік зробленого і того, що виношувалося в планах, можна продовжувати і продовжувати.

Некабінетний стиль роботи давав йому можливість приймати рішення, які кардинально змінювали  на краще стан справ. Скажемо коротко  і відверто: за час каденції Шевчука О.П. Зборів став кращим, ошатнішим і затишнішим, і не лише його центральна вулиця, але й бічні. Покращився й  благоустрій  Футорів. І у цьому – чимала заслуга міського голови.

Особливо багато старань доклав він до святкування Дня міста: за півтора тижні до святкування була проведена сесія міської ради, на якій було прийнято рішення щодо підготовки міста до відзначення знаменних дат, запропонована програма святкування як і до Дня міста, так і до 22-ої річниці Незалежності України, оговорено питання фінансування цих заходів та після вивчення досвіду інших міст створено робочу групу з кооперування коштів для проведення цих святкувань.

І ось ця неприємна ситуація, яка сталася з міським головою Шевчуком Олексієм Панасовичем за три дні до відзначення Дня міста: ми переконані в тому, що ті кошти йшли не для його власної вигоди, а на потреби міста, зокрема, на проплату людям за укладання асфальту, ремонт автобусної зупинки по вул. Б. Хмельницького, розрахунок з працівниками за облаштування тротуарів з боку вул. Б. Хмельницького до садочка «Сонечко».

У зв’язку з цим прикрим випадком половина запланованої програми святкування Дня міста була відмінена (виступ духового оркестру «Львівські фанфари» і народного гурту «СІЧ» із  Золочева), бо стало неможливо скооперувати кошти для їх фінансування.

Ми знаємо і віримо, що наше звернення підтримує переважна більшість зборівчан і тих людей, які з ним працювали та добре його знають.

Ми переконані, що наше звернення буде підтримане всіма гілками влади, жителями нашого славного міста Зборова та мешканців району в цілому, адже завдяки багаторічній сумлінній трудовій діяльності нашого міського голову знають у кожному населеному пункті.

 

Прийнято на 48-ій сесії Зборівської міської ради шостого скликання

27.08.2013 р.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com