«Цю бидлятину потрібно знати в обличчя», – у соцмережах повстали проти скандальної співачки. Фото

Міністерство культури обіцяє відреагувати на скандальну заяву солістки Національної опери України Катерини Абдулліною про україномовних школах, а в мережі звучать заклики бойкотувати її виступи.

А нардеп Олександр Аронець розмістив на своїй сторінці фото артистки, підписавши його: «Цю бидлятину треба знати в обличчя».

У свою чергу народний депутат від « Батьківщини» Олександр Бригинець закликав бойкотувати виступи співачки.

458x864

«Якщо ті заяви, які приписують солістці Нацопери Абдулліній, правдиві, то громада повинна бойкотувати всі виступи, де працює дана особа. Більше того, сам готовий приєднатися до пікетів, якщо вони будуть», – зазначив нардеп.

У прес-службі Мінкультури заявили, що вже готують офіційну заяву з цього приводу і висловили жаль, «що така людина працює в нашій системі».

Нагадаємо, 5 вересня сопрано української опери Катерина Абдулліна своїх в коментарях у Facebook написала, що віддала дітей навчається в російську гімназію і не шкодує про це .

«Все предметы по-русски, все предельно ясно и понятно. А больше всего понравилась торжественная линейка, я даже плакала. По-русски очень красиво говорили старшеклассники. Да вобщем-то контингент родителей и детей резко отличается от быдлячих украинских школ… Я рада, что моя дочь учится среди морально здоровых детей. А не среди быдла», – зазначила вона.

Цензор. НЕТ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com