Тернопільські рятувальники відкрили консультаційний центр. Фото

01_517 вересня у Тернополі на вул. Лесі Українки, 6, було урочисто відкрито Консультаційний центр Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області.

В заходах з нагоди відкриття взяли участь перші особи області, представники засобів масової інформації, керівництво та особовий склад Управління ДСНС України у Тернопільській області.

Консультаційний центр створено з метою організації, розвитку і поширення системи інформування та консультування населення з питань реалізації державної політики у сферах цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, ліквідації надзвичайних ситуацій, пожежної та техногенної безпеки, діяльності аварійно-рятувальних служб, профілактики травматизму невиробничого характеру, державного нагляду (контролю) за додержанням та виконанням вимог законодавства у сферах пожежної і техногенної безпеки на регіональному рівні. Для надання консультацій громадянам завжди готові висококваліфіковані спеціалісти. Консультація надаватиметься, як під час особистого прийому, так і по телефону й в мережі Інтернет.

Основні завдання Консультаційного центру: 

  • надання кваліфікованої інформаційної допомоги (довідкової, науково-методичної тощо);
  • забезпечення населення своєчасною, достовірною та повною інформацією про діяльність Управління ДСНС України у Тернопільській області
  • забезпечення якості та доступності адміністративних послуг для громадян участь у формуванні громадської свідомості щодо особистої та колективної безпеки;
  • надання інформації населенню щодо прав та обов’язків громадян України у сфері цивільного захисту;
  • інформаційно-просвітницька робота серед населення для запобігання виникненню та навчання діям в умовах надзвичайних ситуацій.

Графік роботи

Понеділок-четвер:  з 08:00 до 17:00

П’ятниця:                  з 08:00 до 16:00

Перерва:                   з 12:00 до 13:00

Контакти для зв’язку

Адреса:     м. Тернопіль, вул. Л.Українки, 6

Контакти:  тел./факс: (0352) 43-43-30

WEB-сайт: www.ternopil.mns.gov.ua

E-mail:       ternopil@mns.gov.ua

01_2

01_3

01_6

01_7

Прес-служба ДСНС в Тернопільській області
 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com