У залізничних потягах виявили кишкову паличку. Відео

bakterijaРозслідування журналістів проекту «ПРАВОкація» виявило антисанітарію, неякісне оброблення приміщень у потягах Львівської залізниці. Львівська бактеріологічна лабораторія підтвердила наявність кишкової палички.

Експертизу зробили у поїзді Львів-Чернівці.

«Ми можемо припустити, що висів пішов при недостатньому обробленні приміщення. Кишкові інфекції впливають на розлади шлунку (блювання, нудота), загальний стан (слабість), головний біль», – розповідає бактеріолог Тетяна Древняк.

Нагадаємо, у липні цього року «Укрзалізниця» збільшила вартість квитків на 10%, мотивуючи це потребою покращити  умови перевезення пасажирів.  Журналісти  стверджують, що спостерігали повну антисанітарію: брудні матраци, нечиста постільна білизна, плями на рушниках та фіранках.

«Пасажирські перевезення збиткові не тільки на  Львівській залізниці, в Україні, а й у всьому світі, – розповідає речник Львівської залізниці Юлі Грабова. – За 8 місяців поточного року Львівська залізниця зазнала від пасажирських перевезень збитків понад 1 мільярд гривень», – виправдовують у Львівській залізниці.

 Гром ТВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com