Міська рада знову «відмиває» гроші?

грошіЗміни у бюджеті затвердили на сесії міської ради 21 вересня. Зокрема, згідно рішення, додатково виділили 150 тисяч на ремонт даху стадіону, 300 тисяч – для встановлення опалення КП «Тернопільміськелектротранс».

Завдяки перекиданню коштів 300 тисяч гривень направили на рекультивацію Малашівського сміттєзвалища, 50 тисяч гривень – на ремонт приміщення школи №19, 30 тисяч – КП «Палац кіно» за оплату енергоносіїв та 21,5 тис грн. – на відшкодування боргів по зарплаті КП «Тернопіль вечірній» відповідно до рішення суду, повідомили у прес-службі мерії.

Нагадаємо, що на реконструкцію стадіону, який урочисто відкривали у травні минулого року, з державного та міського бюджету витратили більше 16 мільйонів гривень. Але, як бачимо, або будівельні роботи проводили «халявно», або аномальні сніги та дощі призвели до того, що головна спортивна арена міста знову «висмоктує» гроші із міського бюджету.

Проте, сподіваємось, що цього разу не повториться історія 1,5-річної давності,коли прокуратура виявила зловживання під час реконструкції стадіону. Тоді, до слова, частину державної субвенції – 3 млн. 351 тис. грн. – посадовці управління сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму Тернопільської міськради перерахували підряднику – ТОВ «Добробут» – за роботи, не передбачені проектно-кошторисною документацією з реконструкції стадіону. Та й зробили вони це не провівши тендеру.

Одним словом, поживем – побачим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com