Куди поділись 80 мільйонів, які Королевська дала Тернополю?

Через недолуге управління державою команда Януковича-Азарова-Арбузова довела нашу державу до неспроможності виконувати свої зобов’язання перед громадянами.

Про це заявив народний депутат України, перший заступник голови Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Володимир Бойко, аналізуючи відповідь на депутатський запит щодо негайного погашення заборгованості із соціальних виплат.

Як повідомили в Мінсоцполітики, станом на 16 вересня 2013 року Тернопільському обласному відділенню Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності перераховано 81,52 млн. грн.: 40,2 млн. грн. спрямовано на виплату допомоги по тимчасовій втраті працездатності, 25,6 млн. грн. – по вагітності та пологах, 0,3 млн. грн. – допомога на поховання.

Однак органи казначейської служби не здійснюють розрахунки по коштах фонду, пише сайт ТОО ВО «Батьківщина».

– Держказначейство не оплачує в повному обсязі платіжні доручення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності зовсім не через якісь помилки чи велике навантаження, – каже Володимир Бойко. – На казначейських рахунках держави майже немає коштів.

За словами депутата, така ситуація є чітким прикладом бездарного керівництва українського президента та Кабінету Міністрів України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com