“Подякуйте” тернопільському бидлу

tualet3_138071273120Відремонтовані з нагоди Дня міста громадські вбиральні у парку ім. Шевченка поблизу вул. Білецької продовжують стояти закритими.

Нагадаємо, в кінці літа в міському управлінні культури обіцяли здивувати тернополян освітленням, новою сантехнікою та облицювальною плитою, наявністю у туалеті діючих умивальників. Наразі ж дані туалети дивують зачиненими дверима, пише 0352.com.ua.

Як пояснив директор КП «Об’єднання парків культури і відпочинку Тернополя» Василь Романюк, зумовлена така ситуація тим, що невідомі почали нищити нову сантехніку.

«Поламали бачки, розбили крани, виламали ручку в пластикових дверях. На знаю, чи це гості міста так «попрацювали», чи наші «щирі» мешканці. Тому наразі туалети відкриваємо лише на вихідні. Плануємо запровадити штатну одиницю, щоб там постійно сиділа людина, будемо виходити з цим питанням на виконком», – повідомив Василь Романюк.

За його словами, уже на засіданні виконкому буде вирішено, з яких джерел фінансуватиметься зарплата такого працівника, і чи доведеться запровадити плату за вхід у вбиральню.

«Належна вбиральня може діяти лише там, де є високий рівень людської свідомості та культури», – підсумував Василь Романюк.

Він додав, що в парку ім. Шевченка можна скористатися безкоштовною вбиральнею, яку відкрили поблизу дитячого майданчика.

P.S. До слова, на ремонт цих двох громадських вбиралень з бюджету було виділено 60 000 грн. І ще на початку літа влада обіцяла, що після ремонту туалет поблизу податкової буде працювати постійно, а також що він буде розділений на дві частини – жіночу і чоловічу. Як бачимо, свої обіцянки влада виконує, як завжди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com