Син вистрелив собі у голову на очах у матері

пістолет39-річного жителя Кременця госпіталізували до травматичного відділення районної лікарні з пораненням скроневої ділянки голови у стані алкогольного сп’яніння. За попередніми даними, чоловік намагався покінчити життя самогубством.

Що спонукало кременчанина до такого необдуманого вчинку, міліціонери з’ясовують. Допоки доводиться говорити лише про версії.

Найпевніше, зі слів рідних, а мешкає чоловік з матір’ю та неповнолітньою дитиною, причиною такого відчайдушного кроку стало надмірне вживання спиртного. Того дня чоловік повернувся додому напідпитку.

Сварку з матір’ю затіяв, бо остання не дала продовжити застілля. Приставивши до скроні дуло пневматичного пістолета, став вимагати спиртне. Категоричне «ні» спровокувало натиснення на курок.

Ще одне запитання, відповідь на яке шукають правоохоронці, – звідки в чоловіка зброя. Знову ж таки версія – зброю потерпілий знайшов. Так це, чи ні встановить слідство.

Факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Кримінальне провадження розпочато частиною 1 статті 120 Кримінального кодексу України.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в тернопільській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com