Районна лікарня незаконно продавала наркотичні засоби

медицинаТимчасова слідча комісія Верховної Ради України з питань розслідування фактів порушень законодавства у сфері охорони здоров’я та фармацевтичної галузі виявила численні факти здійснення медичної практики закладами охорони здоров’я за відсутності акредитаційних сертифікатів та ліцензій.

Так, встановлено, що в Тернопільській області 11 закладів охорони здоров’я функціонували за наявності ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики, термін якої минув.

Зокрема, Копичинецька комунальна районна лікарня з 27 грудня 2012 року здійснювала діяльність, пов’язану з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, без наявності відповідної ліцензії.

Аналогічно без ліцензії на медичну практику надавалась медична допомога Борщівською, Вишнівецькою, Козівською, Козлівською, Кременецькою, Підволочиською та Скалатською лікарнями.

1 коммент. к Районна лікарня незаконно продавала наркотичні засоби

  1. […] Зокрема, Копичинецька комунальна районна лікарня з 27 грудня 2012 року здійснювала діяльність, пов’язану з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, без наявності відповідної ліцензії, повідомляє Інфопростір. […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com