Тернопільський гурт написав пісню на неіснуючій мові. Відео

скайНаприкінці вересня відбулась презентація нової гангстерської комедії Любомира Левицького «Ломбард». Сюжет картини – повний непередбачуваних поворотів та інтриг.

Автор сценарію і режисер фільму Любомир Левицький, відомий раніше за фільмами «Штольня» та «Тіні незабутих предків», вирішив представити пригодницьке кіно, котре буде тримати глядачів у напрузі до останнього кадру.

Головний саундтрек до фільму під назвою “Run”, який дуже гармонійно вписався та вдало передав настрій цього кінофільму, написав відомий український гурт С.К.А.Й. Коли музикантам запропонували написати головну пісню до стрічки, вони вирішили підійти до цього концептуально.

В репертуарі гурту не було пісні, яка змогла би передати відповідну емоцію фільму. Тому їм довелось провести багато часу в студії, що не дало необхідний результат. Після чого вони пішли на стару базу у гаражі і дуже швидко записали трек, який передав весь драйв та комічність стрічки «Ломбард».

Особливістю цієї композиції є те, що музиканти заспівали пісню на неіснуючій мові, що дуже сподобалось режисеру картини.

navsi100.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com