Тернопільські школярі матимуть найдовші канікули

канікулиНа тиждень раніше – 22 грудня – підуть на зимові канікули учні загальноосвітніх шкіл Тернополя. Про це повідомила начальник міського управління освіти Ольга Похиляк.

«Причина такого кроку вимушена. До кінця року освітнім закладам не вистачає коштів на оплату теплопостачання. Це 6 мільйонів 100 тисяч гривень на всю галузь освіти. Крім цього, опалювальний сезон розпочався раніше, 1 жовтня, а це ще 2 мільйони гривень. На засіданнях шкільних рад це питання було розглянуте і прийнято таке рішення щодо канікул», – зазначила Ольга Похиляк.

Таким чином, учням і вчителям Тернополя доведеться відпрацьовувати пропущені заняття по суботах шляхом ущільнення програми в листопаді та грудні.

До слова, у відповідності з Законом України «Про загальну середню освіту»зимові канікули в школах України мають тривати з 30 грудня по 12 січня.

 

1 коммент. к Тернопільські школярі матимуть найдовші канікули

  1. […] Таким чином, учням і вчителям Тернополя доведеться відпрацьовувати пропущені заняття по суботах шляхом ущільнення програми в листопаді та грудні, пише Інфопростір. […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com