Тернополяни платять гроші за “Сахару” вдома

опаленняТернополяни скаржаться на сайті міської ради на доцільність опалювання квартир у такі погожі, теплі дні, якими погода тішить нас останній тиждень.

«Навіщо зараз так сильно палити… На дворі +19, до батареї торкнутися не можливо і нема куди подітися … В квартирі – +30», – написали тернополяни на сайті мерії.

Окрім того, жителі міста обурені такою неекономністю місцевої влади.

«Шановний міський голово, 27 жовтня 2013 року при +15 градусах котельня, яка знаходиться на вул. Тролейбусній, безсоромно та бездумно працює так, наче за вікном -20. Навіщо в таку спеку палити «на всі гроші»? До батарей неможливо доторкнутись. Пройшовшись ввечері по вул. Бережанській, Ви помітите одразу в кого централізоване опалення, бо там всі вікна відкриті навстіж. Підкажіть, будь-ласка, своїм підлеглим, щоб вони звертали увагу на погодні умови, а якщо вони не вміють раціонально використовувати дуже дорогі ресурси, то, можливо, Вам потрібно перейняти досвід м. Ужгород або м. Ланівці, де котельні давно успішно не працюють, а люди платять свої чесно зароблені кошти, тоді коли це дійсно потрібно, а не випускаючи тепле повітря на вулицю».

3 коммент. к Тернополяни платять гроші за “Сахару” вдома

  1. кловн сказав:

    ви дійсно дебіли, чи прикидаєтеся? Поки тепло до вас дойде, то 50% потратиться на обгрів вулиці. Звісно, коли на дворі -20, то дойде менше тепла, ніж у +19. Фізику в школі, люди, вчили?
    А зупинити опалення то все одно шо увімкнути задню передачу в авто, коли їдеш на четвертій. Досить бурчати, робіть висновки, оптимізуйте житло, ремонтуйте, доглядайте. Було похолодання, були прогнози на потепління, можна було тиждень на електроопаленні посидіти, а не плакати до влади що не палять.

  2. […] Окрім того, жителі міста обурені такою неекономністю місцевої влади, пише Інфопростір […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com