Тернопільському Євромайдану вже пожертвували понад 100 тис. гривень

5_138614226311Упродовж 1 та 2 грудня для відправки тернопільських активістів на столичний мітинг зібрали понад 100 тисяч гривень.

Про таку суму відзвітували у страйковому комітеті Тернополя кореспонденту “20 хвилин” удень 3 грудня. Відповідальна за фінанси профільної структури Наталія Гайдук зазначила, що під кінець другого грудня вони підрахували пожертвувань на суму 110 тисяч 393 гривні.

Зі слів співозмовниці, зі згаданої суми 33 тисячами 193 гривнями страйковий комітет розрахувався за перевезення зареєстрованих місцевих активістів до столиці. Сюди ж врахували витрати на харчування та організаційні питання.

– До розділу “Харчування” ми також віднесли, наприклад, кошти на закупівлю продуктів, одноразового посуду тощо, – пояснює Наталія Гайдук. – До організаційних витрат рахували купівлю мегафонів, батарейок до них тощо.

У профільному комітеті запевнили: якщо залишаться кошти, а людей на Київ уже не відправлятимуть, то можливо гроші витратятять на закупівлю провізії активістам.

Пані Гайдук також уточнила, що за усіма коштами, пожертвуваними тернополянами для місцевих пікетувальників, страйковий комітет веде суворий контроль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com