Міська рада знов “спалилась” на тендерах

міська радаРішення адміністративної колегії територіального відділення АМКУ щодо припинення антиконкурентних дій з боку виконкому Тернопільської міської ради.

– Виконком міської ради неправомірно надав право окремому суб’єкту господарювання здійснювати діяльність на ринку перевезення пасажирів автомобільним транспортом в м. Тернополі без проведення конкурсу та за завищеним тарифом.

Три автобуси марки ЛАЗ – А 191, маршруту № 1а, які понад 7 місяців здійснюють перевезення пасажирів без конкурсу, курсують Тернополем за подібним маршрутом 1-го тролейбуса, мають понад 22 (фактично-46) сидячих місця і, відповідно, не мають права працювати у режимі маршрутного таксі, за проїзд незаконно утримували плату за тарифом 2,50 грн., як для маршрутного таксі, а не 1,50 грн. -за тарифом  для звичайного режиму перевезення пасажирів м. Тернополя, встановленого самим органом місцевого самоврядування.

Після прийнятого Відділенням рішення Відповідач зобов’язався привести свою діяльність у відповідність до вимог чинного законодавства та провести конкурс. Тариф на перевезення на автобусному маршруті № 1азнижено на одну гривню  – з 2,50 грн. до 1,50 грн. Економічний ефект від припинення вказаного порушення склав понад 231 тис.грн.

1 коммент. к Міська рада знов “спалилась” на тендерах

  1. […] повідомляє Інфопростір, виконком неправомірно надав право окремому суб’єкту […]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com