Податківець з Тернополя збудував шикарний особняк

домТема чиновників-хабарників, чиновників-шахраїв сьогодні актуальна як ніколи, адже після Революції Гідності таких не мало би бути взагалі. Діяльність чиновників будь-якого рівня повинна бути спрямована виключно на благо людей. Проте, насправді це не зовсім так.

Сьогодні розповідаємо про одного із таких представників. Знайомтесь: такий собі Степан Михайлович Покропивний – посадовець обласної податкової міліції. Цей горе-чиновник роками нічого путнього не робить, а лише збирає «данину», пише zaxid.te.

Ласі шматки, звичайно, дістаються йому особисто. Думаємо, що через його руки проходять кругленькі суми, адже пан Покропивний побудував для себе в Тернополі в районі Нового світу шикарний двоповерховий особняк, недалеко від місця праці, щоб мати можливість швидко приїжджати на роботу для збирання данини на новий будинок для себе та родини.

Отож, податківець продовжує збирати гроші й надалі Зараз каже, що нібито на АТО, а в приватних розмовах повідомляє, що так вимагає нове керівництво.

З неофіційних джерел нам вдалось дізнатись, що Степан Михайлович Покропивний уже продає хату на Новому світі та переїжджає на нову, збудовану в мікрорайоні Петрики, адже не на жарт посварився із сусідом, колишнім високопосадовцем із УБОЗу.

До слова, Степан Покропивний мудрий податковий шахрай, адже нерухомість записав не на себе, а на родичів. Виникає питання: де беруться гроші у Покропивного на щораз нові особняки? Думаємо, що працівники внутрішньої безпеки податкової міліції пильніше придивляться до цього податківця-хабарника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com