Засуджений із Копичинецької колонії зайняв 2 місце в міжнародному конкурсі

наручникиЗ метою заохочування засуджених, стимулювання право слухняної поведінки, організації їх дозвілля, розвитку соціальної активності, творчих та художніх здібностей в установі стало доброю традицією організовувати різного роду турніри, конкурси та змагання.

З цією метою на початку цього року за сприяння адміністрації Копичинецької колонії  для засуджених було організовано участь їх  творчих робіт у Міжнародному «Конкурсі без кордонів».

Організатором конкурсу став Міжнародний благодійний фонд «Інше життя». Засуджені установи є постійними учасниками даного конкурсу.  Так, за підсумками VI Міжнародного «Конкурсу без кордонів» під назвою «Крик душі», засуджений Ковтонюк Вадим Олегович, який відбував покарання в Копичинській виправній колонії, зі своєю конкурсною роботою «Собор», посів почесне друге місце.

За участь та здобуття почесного місця у конкурсі Вадим був відзначений іменними сертифікатами учасника, медаллю та цінним подарунком у вигляді наручного годинника. На даний час засуджений звільнений з установи на підставі Закону України «Про амністію у 2014 році» і нагороди йому будуть надіслані по місцю його постійного проживання.

Участь засуджених у подібних конкурсах дає змогу особами, які утримуються під вартою, розкрити свої творчі здібності та проявити себе у різноманітних напрямках творчої діяльності.

Адміністрація колонії усіляко заохочує  найбільш активних учасників, тим  самим роблячи процес дозвілля засуджених різноманітним, а участь самих засуджених у подібних заходах – більш масовою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com