ЗАЯВА про підтримку кандидатури Ратушняка Михайла Михайловича на посаду Тернопільського міського голови

15 жовтня 2010 року рішенням ІХ конференції Тернопільської міської організації партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» підтримано кандидатуру Ратушняка Михайла Михайловича на посаду Тернопільського міського голови.

Не зважаючи на те, що серед кандидатів на посаду Тернопільського міського голови відсутній представник партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», наша політична сила не стала осторонь передвиборчих перегонів.

На відміну від багатьох політичних партій та їх лідерів, що під час останніх президентських виборів закликали не йти на виборчі дільниці, або ж не підтримувати жодного кандидата, ми вважаємо за доцільне чітко заявити про свою позицію, щоб дати рішучу відсіч Партії Регіонів та її сателітам, в тому числі і тих, які відносять себе до демократичних або націоналістичних ідеологій.

Задля недопущення антиукраїнських сил до влади в Тернополі, на нашу думку, політичним силам демократичного спрямування слід об’єднатися навколо єдиної кандидатури, не беручи до уваги партійної приналежності.

Ми вважаємо, що серед зареєстрованих кандидатів на посаду Тернопільського міського голови, єдиним, хто може скласти конкуренцію провладним кандидатам, є Михайло Ратушняк.

Саме Михайло Ратушняк здатний забезпечити економічний розвиток міста Тернополя, знайти шляхи наповнення бюджету та раціонального використання коштів, навести порядок в житлово-комунальній сфері, скоординувати роботу чиновників в галузях освіти, культури та медицини, підтримати українських підприємців.

Це порядна, професійна людина, яка є справжнім українським патріотом, успішним підприємцем, хорошим сім’янином. Михайло Ратушняк залишається відданим українській національній ідеї та християнським цінностям.

Між партією Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» та Михайлом Ратушняком вже досягнуто домовленостей про реалізацію проектів, спрямованих на вирішення проблем міста в різних сферах, в тому числі і щодо встановлення сміттєсортувальної лінії, придбаної для громади Тернополя Урядом Юлії Тимошенко.

Закликаємо усі політичні партії та громадські організації демократичного спрямування підтримати кандидатуру Михайла Ратушняка на посаду Тернопільського міського голови.

Василь Деревляний,

Народний депутат України,

Голова Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»

Андрій Артимович,

Депутат Тернопільської міської ради,

Голова Тернопільської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com