ЗАЯВА Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»

У передвиборний період в засобах масової інформації прес-службою Тернопільської обласної організації Української соціал-демократичної партії розміщуються заяви та статті, в яких зазначається, що вказана політична сила є співзасновником Блоку Юлії Тимошенко, публікується символіка Блоку Юлії Тимошенко, права на використання якої належать партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» заявляє, що на Тернопіллі Українська соціал-демократична партія не пов’язана із Блоком Юлії Тимошенко.

За весь час існування Блоку Юлії Тимошенко представники УСДП в Тернопільській області жодного разу не взяли участь в проведенні заходів, спрямованих на популяризацію цього об’єднання політичних партій, жодного разу не виступили в пресі, не роз’яснювали позицію Блоку, не провели жодної зустрічі із громадянами під час виборчих кампаній, в тому числі і під час виборів Президента України 2010 року.

Українська соціал-демократична партія є кишеньковим політичним об’єднанням сім’ї голови Верховного Суду України Василя Онопенка. Підтвердженням цього є обрання головою партії Євгена Корнійчука — зятя попереднього голови.

Блок Юлії Тимошенко є опозиційним об’єднанням. В той же час Українська соціал-демократична партія своїми діями підтримує антиукраїнську владу Януковича-Азарова. Підтвердженням цього є голосування народних депутатів України від УСДП у Верховній Раді України, а також призначення представників цієї партії на керівні посади в органах влади.

Зокрема, діючий голова Тернопільської обласної організації Української соціал-демократичної партії Василь Збриський нещодавно призначений заступником директора ДП «Держстандартметрологія».

Також, Українська соціал-демократична партія відноситься до числа тих, від імені яких подання на включення до складу територіальних виборчих комісій в області здійснювались районними державними адміністраціями, тобто – владою.

Невизначеними є дії керівництва УСДП по відношенню до формування керівних органів обласних організацій.

Так, діючого голову Тернопільської обласної організації Української соціал-демократичної партії Василя Збриського рішенням міжпартійного з’їзду Блоку Юлії Тимошенко від 30 червня 2008 року було позбавленого депутатського мандату та відкликано із складу Тернопільської обласної ради. За таке рішення проголосували усі делегати з’їзду, в тому числі і члени Української соціал-демократичної партії та її голова Євген Корнійчук.

Враховуючи наведене, Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» заявляє, що пов’язування Української соціал-демократичної партії із Блоком Юлії Тимошенко на теренах Тернопільської області є цілеспрямованими діями антиукраїнської влади, направленими на маніпуляцію свідомістю виборців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com