Деякі магазини на Тернопільщині вже допродавалися…

алкогольЗа результатами проведених контрольно-перевірочних заходів відділом контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Тернопільській області виявлено 92 правопорушення вимог чинного законодавства у сфері обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Про це повідомив начальник Головного управління ДФС у Тернопільській області Ігор Комендат.

Зокрема, виявлено 12 фактів торгівлі алкогольними напоями за цінами нижчими від встановлених мінімальних оптово-відпускних або роздрібних цін; 5 фактів роздрібної торгівлі тютюновими виробами за цінами, вищими від максимальних роздрібних цін на тютюнові вироби; 2 факти зберігання алкогольних напоїв та  3 факти зберігання тютюнових виробів без марок акцизного податку, а також 2 факти продажу алкоголю та цигарок особам, які не досягли 18 років, та один факт зберігання спирту, алкогольних напоїв, тютюнових виробів в місцях, не внесених до Єдиного реєстру.

Крім цього, виявлено 15 фактів безліцензійної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, 52 факти інших порушень.

Загальна сума застосованих фінансових санкцій до суб’єктів господарювання – порушників законодавства  складає 428,7  тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com