Тернополяни готують Різдвяну кутю для бійців
У тернопільських господинь, які започаткували виготовлення “сухих борщів” для бійців АТО, з’явилась ідея забезпечити військових на Сході Різдвяний настроєм і їжею.
Так, тернополянки із “Жіночого батальйону” вирішили зібрати Різдвяну “суху” кутю.
Приготувати її може кожен, а потім принести волонтерам, які передадуть бійцям в зону АТО.
Або ж, активісти просять, приносити інгредієнти до куті.
Відварену пшеницю ваккумують в один пакетик, в інший – 150 грамів цукру, 100 грамів горіхів, родзинок і маку. Окремий пакетик – і для меду. І все це також запаковують в окремий пакетик. Для приготування куті вміст потрібно залити трьома літрами кип’ятку. Ось і весь рецепт.
Господині кажуть, що так кутя може зберігатися до трьох місяців.
Приносити інгредієнти до куті можна за адресою: Руська 52, 2 поверх (офіс “Об’єднання Самопоміч”).
Детальнішу інформацію також можна отримати у соцмережах