Тернополянка вивезла з поля бою загиблих “айдарівців”

БорисенкоБойовики передали тіла 8 загиблих українських військовослужбовців, четверо з яких — айдарівці.

«Завдяки домовленості Центру звільнення полонених ГО «Офіцерський корпус» та за безпосередньої участі Алли Борисенко («Чонгар»), протилежною стороною конфлікту були передані останки 8 тіл загиблих військовослужбовців української армії, із яких четверо (за свідченням представників іншої сторони переговорів) — бійці батальйону «Айдар». Вони були поховані в районі між Новосвітлівкою і Хрящуватим.Тіла загиблих бійців відправлені на експертизу для подальшої їхньої ідентифікації”, — розповіли у “Айдарі”.
 Зазначимо, що ще 13 серпня 2014 року на автодорозі Луганськ-Краснодон, в районі між населеними пунктами Новосвітлівка і Хрящувате, потрапивши під артобстріл, безвісти зникли 5 бійців «Айдару». Машина, на якій вони їхали, потрапила під обстріл, врезультаті чого один військовий потрапив у полон. Четверо були вбиті. Тіла саме цих айдарівців були передані їхнім побратимам.
Додамо, що Алла Борисенко – керівник Всеукраїнського центру пошуку полонених, загиблих і зниклих безвісти воїнів АТО, який відкрили у Тернополі в приміщенні ОДА (вул. М. Грушевського, 8). Центр працює щодня з 9.00 по 20.00 у каб. 118..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com