Снайпера з Тернополя в зоні АТО від смерті врятувала каска

Роздольський АТОЗ зони АТО через поранення повернувся наш земляк Василь Роздольський. До війни 22-річний юнак служив у розвідроті м. Мукачево.

“Коли розпочалась російська агресія, мене разом з іншими солдатами відправили на так зване навчання, але виявилось, в зону АТО”, – розповів хлопець.

Василь за весь час перебування в АТО завжди був на передовій: захищав “Станицю Луганська”, Луганський аеропорт та інші гарячі точки. Як розповідає юнак, інколи точку дислокації змінювали по декілька разів на день.

Відвоював наш земляк в зоні АТО важких сім місяців. Був командиром відділення, служив снайпером-розвідником. Під час бойових дій отримав осколочне поранення, йому посікло ліву ногу та врятувала життя каска, в яку також позастрягали осколки.

Медики не змогли дістати всіх осколків із поранених місць, тож бійцю дали 45 днів на реабілітацію та лікування. Рідні сподіваються, що через поранення Василя знову не заберуть на війну, проте сам боєць вже рветься у бій, бо, каже, там залишились друзі, які потребують його допомоги.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com