Медики Тернопільщини приєднались до акції “Я – медик, я – Волноваха”

ВолновахаДепартамент охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації та медична спільнота Тернопільщини підтримують всеукраїнську акцію “Я – медик, Я – Волноваха”, яка ініційована Всеукраїнським Лікарським Товариством, яка розпочалася сьогодні, 16 січня 2015 року і триватиме до завтра.

Акція має на меті висловити своє повне несприйняття дій нелюдів-терористів.

“На тлі нескінченних смертей та поранень, які щодня відбуваються на Сході нашої країни, розстріл мирних громадян під Волновахою – це особливо трагічна подія, яка не залишає байдужими громадян України” – йдеться у відкритому листі до директора департаменту охорони здоров’я Тернопільської обласної державної адміністрації Володимира Курила.

“Звісно, що лікарі та інші медичні працівники, які щоденно ведуть боротьбу за здоров’я та життя людей, не можуть залишитися байдужими та бути осторонь”,  – мовиться далі.

Нагадаємо, у цей вівторок, 13 січня 2015 року, 13 мирних жителів (троє з них померли в лікарні) загинули та 15 отримали пораненя внаслідок влучання ракети в автобус поблизу українського КПП неподалік міста Волноваха.

Трагедія сколихнула не лише Україну, а й увесь світ. Усі небайдужі висловлюють співчуття родичам загиблих. В соціальних мережах активно підтримують акцію, виставляючи співчуття із тегом #JeSuisVolnovakha.

Повний текст відкритого листа можна переглянути за цим посиланням:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com