На Луганщині на 29 і 31 блокпостах йде запеклий бій: є поранені

АТОНа 29 та 31 блокпостах, які розташовуються в Луганській області, йде запеклий бій. Багато українських військових отримали поранення.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє народний депутат Семен Семенченко.

“31 і 29 блокпост. Луганська область. З ранку, в результаті 6 годинної артпідготовки, нанесені серйозні пошкодження 31 блокпосту, завдано удару в напрямку Кримського важкою технікою терористів. В армійських підрозділах, які утримують опорні пункти, значна кількість “300”, даних по “200” немає.

За попередніми даними в селище Жолобок увійшли російські групи. Знищено кілька одиниць бронетехніки противника.

Йде бій, є безпосередня загроза обом блокпостам. Частини батальйону “Донбас”, що знаходяться в районі, а також частини Нацгвардії і ВСУ приведені в бойову готовність”, – пише Семенченко.

Нардеп зазначає, що за попередніми даними, терористи увійшли на 31 блокпост, 29 блокпост обстрілюється з далекобійної артилерії.

За інформацією бійця батальйону “Донбас” Євгена Шевченка, танки терористів прорвалися на Бахмутській трасі і захопили село Жолобок.

“24 бригада, наші сусіди, зазнавши втрат, під ураганним вогнем усіх видів артилерійського озброєння залишила 31 блокпост. Йде бій за 29-й!”, – написав військовий.

gazeta.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com