Тернопільський режисер зняв фільм про «кіборгів». Відео

Добровольці-Божої-чотиУкраїнські режисери Леонід Кантер та його товариш, тернополянин Іван Ясній зняли документальний фільм про українських героїв, які захищають Донецький аеропорт.

Як розповідає один з режисерів фільму Леонід Кантер, він вирішив знайти військовий підрозділ, у якому не буде тупого армійського виконання, не буде показового марширування на догоду генералам, не буде пияцтва. Натомість буде дисципліна, порядність і повага до ближнього, ким би він не був.

«З першої години знайомства з цими світлими людьми я відчув, що саме про них треба знімати фільм. Терміново зателефонував своєму другові та колезі Івану Яснію і ми взялися до роботи над цим фільмом, — розповідає на своїй сторінці у Фейсбуці Леонід Кантер. — Знімали кілька місяців. Часом повертаючись у село Піски дізнавались, що вже немає того чи іншого будинку, але найгірше коли один по одному гинули герої нашого фільму. Це дуже боляче і гірко, втрачати того, кого встиг полюбити. Тому цей фільм ми передусім присвячуємо тим хлопцям, яким вже не судилось його побачити і звісно, з великою вдячністю тим, хто лишився живим.»

Прем’єра фільму “Добровольці Божої Чоти” відбудеться вже 31 січня у кінотеатрі “Кінопанорама”.

Додамо, що у стрічці покажуть і тернополян Валерія Чоботаря та Андрія Шараскіна – бійців Добровольчого Українського корпусу, які разом з іншими “кіборгами” героїчно протистоять російським бойовикам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com