Обласна бібліотека для дітей святкує 75-річчя

бібліотека 27 січня Тернопільська обласна бібліотека для дітей святкує 75-річчя з часу заснування. З нагоди цієї пам’ятної дати, у книгозбірні стартував марафон святкових дійств.

Відвідувачам бібліотеки вже пощастило побувати на презентації альбому «Бібліотека об’єднує покоління», взяти участь у Концерті-привітанні від вихованців Центру дитячої творчості «З ювілеєм, бібліотеко!», а також здійснити цікавий екскурс «Сторінками історії бібліотеки».

Усіх бажаючих взяти участь у ювілейному марафоні запрошуємо завітати на: Презентацію книжкової виставки «Від тих хто пише – тим хто читає» – 22 січня; Огляд нових надходжень «Знайомтесь, новинка!» – 23 січня; Презентацію інформаційного списку «Про нас пишуть…»(Публікації за 1970 – 2014 роки)» – 26 січня.

Завершальний урочистий концерт з нагоди 75-ліття Тернопільської обласної бібліотеки для дітей відбудеться 27 січня о 14.00 у приміщенні Театру актора і ляльки. У рамках концертно-вітальної програми «Святкує славний ювілей бібліотека для дітей» відбудуться такі заходи:

 – Виставка робіт працівників бібліотеки  «Різнобарв’я талантів бібліотечної родини»          

 – Демонстрація відеоролика «Тернопільська дітвора про обласну бібліотеку для дітей»    

 – Створення книги побажань  для працівників бібліотеки для дітей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com