Засуджена Збаразької колонії виграла літературний конкурс

IMG_0056Нещодавно у Збаразькій виправній колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 63) відбулося нагородження переможниці літературного конкурсу «Дзеркало», яке вже багато років поспіль проводить редакція газети «Закон і обов`язок».

Цією переможницею за 2014 рік стала засуджена Олена Мішак. Вона своєю творчістю постійно ділиться з читачами улюбленої газети. Засуджена пише цікаво і неординарно, неможливо не помітити її творів серед інших. Свої сюжети надсилає не тільки читачам «Закон і обов`язок», але й читачам інших газет та журналів.

До диплому переможниці літературного конкурсу «Дзеркало» засудженій, заступник начальника установи із соціально-виховної та психологічної роботи Людмила Василівна передала зошит, ручки, журнал «Альманах» і звичайно улюблену газету з її публікацією під назвою «Робіть добро».

В свою чергу Олена Мішак щиро подякувала рідній газеті за те, що дає можливість (в першу чергу саме в місцях позбавлення волі) для розвитку таланту усім без перешкод та побажала редакції продовжувати «робити добро» для розвитку і розквіту талантів, можливості поділитися тим, що на душі, тим що наболіло та розповісти про свої мрії….

 

Людмила Леськів,

Заступник начальника установи із СВПР

Збаразької виправної колонії (№ 63)

управління ДПтС України в Тернопільській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com