Чортківчани провели на службу мобілізованих чоловіків

10Заступник голови Чортківської райдержадміністрації І.О.Віват взяв участь у відправленні військовозобов’язаних у лави Збройних сил України. Серед них, 13 осіб із Чортківщини, а також були представники й з інших районів області. Їх проводжали жінки, діти, родичі та друзі, представники районної влади, громадських і політичних організацій району, небайдужі громадяни краю.

Звертаючись до мобілізованих, усі бажали їм з честю нести високе звання воїна-захисника нашої Батьківщини та живими повертатися до рідних домівок.

«Московський «чобіт» з кожним днем збільшує свій наступ на українську землю. Перед вами, наші герої, стоїть завдання захистити честь та гідність українського народу, зберегти територіальну цілісність держави», – каже заступник голови Чортківської райдержадміністрації Іван Віват. А також Іван Осипович усім побажав терпіння та перемоги над російським окупантом.

Всі присутні помолилися за швидке повернення солдатів живими додому та про мир і спокій в Україні. Отець Святослав із катедрального собору Верховних апостолів Петра і Павла благословив усіх військовозобов’язаних та вручив їм вервички.

На завершення заходу всі присутні під супровід оркестру заспівали Гімн України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com