Школяр з Тернопільщини зробив буклет, присвячений Героям Майдану і АТО

ГероїПодвигам Героїв Майдану, завдяки яким народилася вже якісно нова незалежна нація, мужності й звитязі людей, які змінили нас усіх і віддали за це свої життя, а живі продовжують боротися нині за єдину неподільну Україну та нашу свободу на східних кордонах держави, школярі Тернопільщини присвячують свою творчість: вірші, поезії, художні експозиції, краєзнавчі дослідження та підбірки спогадів.

 Заслуговує найвищої суспільної оцінки й визнання буклет «Меморіали, пам’ятники та інші визначні місця Тернопільщини пов’язані з Героями Майдану та АТО», підготовлений членом Тернопільського обласного відділення Малої академії наук України, учнем загальноосвітньої школи I-III ступенів смт. Гусятин Романом Чеховським спільно з науковим керівником, вчителем-методистом, учителем географії та економіки цього навчального закладу Михайлом Ковальчуком.

У науково-дослідницькій роботі «Історико-культурні та природні ресурси Гусятинщини, як складові розвитку туризму» відведено вагоме місце навколо подій, пов’язаних з Героями Майдану та АТО на Сході України. Опрацьовано значну кількість електронних джерел, вперше подано систематизацію та географію новітніх подієвих ресурсів в межах Тернопільської області, підготовлено карту про увіковічення пам’яті Героїв Майдану та загиблих в АТО,  розроблено три пізнавально-патріотичні маршрути про сучасних героїв-патріотів.

З буклетом Меморіали, пам’ятники та інші визначні місця Тернопільщини пов’язані з Героями Майдану та АТО» можна ознайомитися тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com