Бійця з Тернопільщини в зоні АТО оберігав дитячий малюнок. Фото

112Юні читачі Теребовлянської районної бібліотеки для дітей неодноразово писали свої патріотичні листівки на фронт, творили диво своїми маленькими серцями, а умілими ручками збирали разом зі своїми дорослими наставниками посилки в АТО. Ініціатором таких потрібних заходів була завідуюча бібліотекою Галина Людвіковська.

Одну з таких диво-бандеролей отримав молодий воїн із Кобиловолок Михайло Субчак. Зворушений до глибини душі дитячою щирістю, Михайло разом зі своєю мамою телефонували читачам дитячої бібліотеки зі словами вдячності. Мужній захисник обіцяв швидко повернутися додому та особисто познайомитися зі своїми листувальниками.

Днями наш земляк Михайло Субчак повернувся із АТО. Нелегкі випробування випали на долю двадцятилітнього хлопця, але незламна воля та спільна молитва привели його додому, тому що допомагали у тяжкі хвилини листи та обереги від школярів та дошкільнят не тільки із своєї рідної школи, а й з усього нашого Теребовлянського району.

Дотримуючи слова, Михайло прибув у районну бібліотеку для дітей на зустріч зі своїми новими друзями, яку організували працівники книгозбірні.

113

І ось настала ця довгоочікувана мить. Галина Людвіковська запросила першокласницю Микулинецької ЗОШ Софійку Лешак і показала дитячий малюнок, який облетів тисячі кілометрів, потрапивши до рук Михайла Субчака у зруйнованому війною селі на Луганщині, і повернувся назад. Софійка впізнала свій малюнок і в цю ж мить зворушений воїн підхопив малечу на руки. Софійка подарувала захиснику білого ангелика, щоб завжди охороняв воїна, а діти, які теж писали листи, подарували Михайлу свої роботи: ляльки-обереги, малюнки, вірші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com