На Збаражчині засуджена зустрілась зі своїми донечками. Фото

S1460015Серед населення широко поширена помилкова думка про те, що коли жінка в місцях позбавлення волі, то це тягне за собою повну втрату зв’язку з дітьми, сім’єю, вона робиться черствою і байдужою. Однак, це зовсім не так, в місцях позбавлення волі створені всі необхідні умови для виправлення і ресоціалізації…

У Збаразькій виправній колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 63) відбулася зустріч засудженої Б.., з неповнолітніми дочками, які навчаються в Новосільській обласній комунальній спеціальній загально-освітній школі-інтернат. Зустріч була організована співробітниками відділу соціально-виховної та психологічної роботи, вихователем даного закладу та сім`єю священослужителя Бучацького району, в якому жінка проживала до засудження.

S1460010

Дітки до цієї зустрічі готувалися заздалегідь, вони залюбки передали матусі свої малюнки та аплікації.

В колонії засуджена Б.., працює на виробництві у швейному цеху, вона накопичує на свій особовий рахунок гроші та має бажання до 8 березня надіслати посилку з солодощами для своїх улюблених донечок. Останнім часом засуджена не допускає порушень режиму, хоча постійно потребує контролю зі сторони адміністрації, оскільки перебуває на профілактичному обліку у психолога установи.

S1460001

На завершення хотілося б додати, що основними завданнями ресоціалізації засуджених є розвиток їх здатності до встановлення адекватних стосунків з оточенням, обов’язковості і відповідальності, підвищення самосвідомості та самооцінки, допомога у виробленні реальних життєвих планів.

Людмила Леськів,

заступник начальника установи із СВПР

Збаразької виправної колонії (№ 63)

управління ДПтС України в Тернопільській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com