В Тернополі раптово помер 33-річний капітан міліції

Керівництво та особовий склад УМВС України на Львівській залізниці висловлюють слова співчуття родині та родичам начальника сектору боротьби з економічною злочинністю лінійного відділу на станції Тернопіль, капітана міліції Олега Небельського.

PM884image001

9 березня близько 9 години ранку у реанімаційному відділенні Тернопільської обласної лікарні помер Небельський Олег Васильович. Капітан міліції помер після різкого погіршення стану здоров’я у віці 33 років. Незважаючи на вжиті екстрені реанімаційні заходи, врятувати Олега не вдалося. Його колеги та друзі згадують про нього і висловлюють співчуття у зв’язку з втратою.

Згадуючи про Олега Небельського, колеги відзначають не тільки його професіоналізм, а й особисті якості. Вони підкреслюють, що він був енергійним, доброзичливим і завжди готовим надати допомогу.

Завжди повний ідей, життєрадісний, цілеспрямований, для нього не було проблем, які не можна вирішити. Брався за найскладніші справи і йшов до кінця. Його наполегливість і переконаність ламали будь-які перешкоди. За роки служби в органах внутрішніх справ зарекомендував себе як грамотний, виконавчий і сумлінний співробітник.

PM866image002

Керівництво та особовий склад УМВС України на Львівській залізниці сумує про раптову смерть колеги та висловлюють щирі слова співчуття його рідним і близьким.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com