Школяр з Лановець став чемпіоном України. Фото

Спортсмен з Лановець Руслан Бригадир став чемпіоном України з біатлону серед юнаків та дівчат, здобувши перший результат у гонці на 10 км, яка відбулась у Львівській області на НСБ «Тисовець».

Про свій шлях до перемоги юнак розповів під час зустрічі, яку провела виконувач обов’язків голови районної державної адміністрації Руслана Кушнір за участю першого тренера Руслана – Івана Стецюка. Саме Іван Стецюк вперше помітив шестикласника Великокусковецької загальнооствіньої школи І-ІІ ступенів. Став з ним займатись, розвивати здібності.

Зараз Руслан навчається в 11 класі НВК «Тернопільська загальноосвітня школа І-ІІІст.№13 – ліцей», тренується на біатлонній базі в с.Підгороднє, що на Тернопільщині і здобуває перемоги уже під керівництвом нового тренера – Назарія Бурика.

«Які плани на майбутнє? – запитує у юнака керівник району Руслана Кушнір – Знаю, що спорт – це велика самопожертва, він забирає увесь час і всі сили. Тільки так можливо досягнути високих результатів. Проте не слід забувати і за освіту. Вона додасть тобі впевненості в майбутньому» – зауважила Руслана Миколаївна.

Погоджуючись, Іван Стецюк зазначив, що успіх складається з таланту, помноженого на величезну працю і продемонстрував ще й інші дипломи, одержані вихованцем на змаганнях у Тисовці 03-07 березня  – за ІІІ місце в естафеті 2х6 км + 2х7,5 км з результатом 21,52 хв (0),  за ІІІ місце в естафеті 2х6 км + 2х7,5 км з результатом 22,01 хв (1) та за ІІІ місце в гонці 12,5 км з результатом 42,20 хв.

До слова – це вже не перше «золото» здобуте на чемпіонаті України вихідцем з Лановеччини. Район гордиться майстром спорту у стрибках в довжину Сергієм Круком.

«Руслан Бригадир разом зі своїм відомим братом Романом, впевнена, будуть достойними свого старшого земляка і ще не раз прославлять Лановеччину. Сердечно бажаю Руслану здобути у спорті світове ім’я і ніколи не забувати про  своє коріння», – зазначила Руслана Кушнір.

Прес-служба РДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com