Жителька Чортківщини відсвяткувала 100-літній ювілей. Фото

1Свій столітній ювілей відзначила жителька села Капустинці Марія Петрівна Фірман. З нагоди її свята зі словами щирих привітань, побажань міцного здоров’я, радості, сімейного затишку, спокою в державі завітали до ювілярки заступник голови Чортківської РДА І.О.Віват та начальник управління Пенсійного фонду України в Чортківському районі Б.Г. Ситник.

Незважаючи на поважний вік, ювілярка радо зустріла гостей. «Ви пройшли нелегке життя, і нехай Господь Вас оберігає ще на довгі роки», – каже заступник голови Чортківської РДА Іван Віват.

Поважні гості вручили ювілярці подарунки. Все своє життя жінка пропрацювала у колгоспі на ділянках. Пані Марія прожила непросте життя, голод, холод, біля тридцяти років як залишилася вдовою.

2Але попре все виховала двоє дітей, має чотирьох онуки, вісім правнуків та шість праправнуків.

Марія Петрівна – надзвичайно доброзичлива жінка, яка цінує кожен день життя і радо ділиться теплом свого серця з рідними та близькими.

За словами онука Олега, який доглядає за бабусею (хоча проживає пані Марія сама), попри поважний вік, довгожителька має світлу пам’ять, любить приймати гостей і завжди із молитвою на вустах та вервицею у руках .

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com