В Ланівцях пройшла Хресна хода. Фото

Хресному ході, що пройшов центром Лановець, взяли участь священики різних конфесій, представники влади та громадськості.

У Ланівцях 20 березня відбувся Хресний хід, що символізував Хресну дорогу Ісуса Христа. Почергово процесію очолювали, несучи хрест, декан Збаразького деканату Тернопільсько-Зборівської єпархії УГКЦ о. Андрій (Лахман), священики міста Ланівці о.Мирон (Бречко, УГКЦ) та  о.Ігор (Шаринський, УПЦ КП), пастор місії «Небеса» Володимир Андрощук; виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Руслана Кушнір, заступник голови Лановецької  районної ради Василь Дяченко  та заступник голови-керівник апарату райдержадміністрації Руслан Задерей;  заступники Лановецького міського голови Олександр Батожний та Віталій Іванунь, керівники районних установ та організацій, учні Лановецької філії ПТУ 25 та шкіл району, представники громадськості.

Як уже традиційно у Ланівцях процесія була досить велелюдною і взяли в ній участь віряни різних конфесій. Усіх об’єднала  віра в Єдиного Бога. «Без сумніву, акції, спрямовані на об’єднання людей, на пробудження у них найкращих людських якостей надзвичайно потрібні українцям і Україні», – зазначила виконувач обов’язків голови РДА Руслана Кушнір.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com