Іспанський художник подарував школі на Тернопільщині картину з Майдану. Фото

Художник з Іспанії  Родольфо Ґаррідо Заонеро передав школі в смт. Гусятин Тернопільської області картину під назвою “Дівчина з Майдану”. Він намалював її в лютому минулого року під час однієї з найкривавіших сторінок Революції Гідності в Україні.

“У січні 2014 року мною була задумана персональна виставка, темою якої я вибрав “Завжди Єва”, як дань Жінці. Мною було представлено 38 робіт, де головним персонажем була Жінка.

І саме в цей час (в лютому 2014) якраз відбувалися репресії проти громадян в Києві зі сторони уряду, що не вагаючись використовував зброю проти свого народу. Зображення жінки з гарними очима, яка ховається за лижну маску і плечем до плеча бореться з іншими жінками і чоловіками за свої ідеали, вразило мене так , що я захотів намалювати Її – як скромну шану всім хоробрим людям.

Я радий, що тепер картина знаходиться в тому місці, де вона буде найбільш оцінена. Ніхто, крім українця, так не відчує всієї Сили, Рішучості і Впевненості в “Дівчині з Майдану”… Моя подяка Україні та українцям”, – сказав художник..

картина

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com