На Тернопільщині невідомі порвали фото Героя з дошки пошани

ТрухВ школі на Гусятинщині невідомі порвали фото загиблого «кіборга» з Тернопільщини Володимира Труха . Про це розповів волонтер Іван Іванків.

«Цей прикрий інцидент стався нещодавно. В школі села Коцюбинець якесь немудре, бо інакше не скажеш, порвало фото Володі з дошки пошани», – розповів волонтер.

Також він звернувся до усіх небайдужих не забувати про родини загиблих Героїв.

«Батькам Володі Труха, як і усім родичам загиблих Героїв, потрібні добрі слова про сина і визнання його жертви заради нас. Повірте, це справді потрібно, зважаючи на той випадок. А особливо зараз нам потрібно проявити милосердя, бо всі ми підемо на цвинтарі, а потім за святкові столи…», – каже Іван Іванків.

Не забувати просить волонтер і про сім’ї, де сиротами залишились дітки, і всіляко підтримувати дружин та малечу Героїв.

Нагадаємо, 22-річний Володимир Трух загинув 17 січня при захисті Донецького аеропорту. Родом він з села Жабинці Гусятинського району. Володимир Трух захищав Україну в лавах 80 бригади. Планував після повернення з фронту одружитися…

Додамо також, що останнім  часом почастішали факти вандалізму. Так, після похорону бійця зі Збаража Тараса Михальського з  його могили невідомі вкрали прапор.

1 коммент. к На Тернопільщині невідомі порвали фото Героя з дошки пошани

  1. ганна сказав:

    шкода молодо1 людини. котра загинула н1 за що. Задурили молод1 голову. сволота. а вони свое життя кладуть за них. В1д кого в1н вас боронив. шановн1 ЗМ1, хто на вас напав? Люди донеччини хот1ли щоб 1х вислухали. слухати 1х н1хто не став, вони почали збиратися 1 протестувати. Чому на них в1йська послали Турчинов з Яценюком? Яке воним мали право посилати в1йська проти мирних громадян? На вас посилали в1йська. коли ви громили суд. м1л1ц1ю, палили 1х документы. А ск1льки ви принесли збитк1в в прим1щенн1 держадм1н1страц11? Забули? На вас як ви називаете “злочинна влада” арм1ю посилала? Так що не треба повторювати цю дурницю про напад на кра1ну. Будьте трохи розумн1шими 1 не продажними до тако1 вже м1ри. А що люди з Рос11 там воюють, так це 1х особиста справа. Люди з Укра1ни з танками ск1льки рок1в в Чечн1 воювали? Що вони там забули? Але н1хто слова не сказав – це 1х особиста права. Е категор1я людей. котр1 воюють завжди. Де е в1йна – там 1 вони. Люблять вони цю справу. А ви голови д1тям сво1м в школах морочите. що агрес1я в1д Рос11. Та в1д вас така агрес1я. що в св1т1 агресивн1ших людей мабуть 1 нема. В1д старих до д1тей, котр1 ледь навчилися говорити. 1 де це в б1льшост1 – та в Гал1ц11. котра 1 правда недоукра1нц1 1 недополяки. Люди без нац11, а чомусь себе виявляють справжн1ми укра1нцями. Це не укра1нц1 – а виродки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com