Честь Тернопільщини в Києві захищатимуть ланівчани

МАНМар’яна Білик з роботою на тему: «Передумови та сучасний стан розвитку цукробурякового виробництва в  Лановецькому районі Тернопільської області»  та Віталій Кулик з роботою на тему: «Ландшафтний дизайн  меморіального комплексу «Молотьківська трагедія» захищатимуть честь Тернопільщини на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів Малої академії наук України, який до 8 травня 2015 року проходитиме в м.  Києві.

Ланівчани перемогли у ІІ турі ІІ етапу конкурсу-захисту серед учнів-членів Тернопільського обласного відділення Малої академії наук України, який відбувся 21 лютого 2015 року.  Урочисте відкриття конкурсу пройшло в Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка, а захист науково-дослідних робіт – в Тернопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 5 з поглибленим вивченням іноземних мов.

Дипломи ІІІ ступеня отримали Сувалко Світлана («Образ вовка в українському фольклорі»), Матевощук Ірина («Психологічні особливості спілкування старшокласників в соціальних мережах»), Вовк Богдана («Образ чарівника у творах світової літератури (на матеріалі романів Джоан Роулінг та Джона Р. Р. Толкіна»), Вигонний Віталій («Етнопсихологічна характеристика особливостей українського народу»), Проць Уляна («Трансформація фразеологізмів у текстах сучасної періодики»).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com