Бійця з Тернопільщини, який підрізав студентів, відпустили під заставу

АТОФранківський районний суд Львова відпустив під заставу 48,7 тис. грн 21-річного бійця “Правого сектора”, який поранив ножем чотирьох студентів університету “Львівська політехніка”. Гроші назбирали бійці “Правого сектора”, і адвокат хлопця вніс їх як заставу.

“Він перебуває на стаціонарному лікуванні у Львівській обласній психіатричній лікарні. Нагляду за ним немає. Суд не надавав постанови про те, щоб тримати його під охороною, а постановив про внесення застави в розмірі 48 720 грн. Ці кошти зібрали його побратими з Добровольчого українського корпусу”, – розповів речник “Правого сектора” у Львові Тарас Кузяк.

Нагадаємо, 16 березня боєць ДУК “Правоий сектор” , який родом з Тернопільської області, після повернення із зони проведення АТО підрізав ножем студентів біля гуртожитку “Львівської політехніки”. Конфлікт виник через те, що він намагався потрапити в гуртожиток. Хлопець не перебував у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Його дії пов’язані із психічними розладами. Одного зі студентів госпіталізували у стані середньої важкості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com