Заява проводу Чортківської районної організації Конгресу Українських Націоналістів

загруженноеЩе не стихли добре церковні дзвони, що скликали людей на майдани щойно пролилася перша українська кров, ще пече біль по втраті Небесної Сотні, а вже рвуться материнські серця від розпуки по втраті своїх дітей на Сході України. І кінця-краю не видно нашим стражданням.А вороги не дрімають і, використовуючи кожен промах або недостатньо впевнені дії нової влади, розхитують ситуацію зсередини.Уже знову заворушилися колишні і нинішні, явні і приховані регіонали. Піднімають голови ті, котрі ще недавно сиділи підібгавши хвоста по норах і «дурках».Активізувалися «політичні мігранти» – група чинуш, що переходять від партії до партії, зважаючи на їх рейтинги, особливо напередодні якихось чергових виборів. До речі, в кінці жовтня 2015 року мають відбутися вибори до органів місцевого самоврядування. Тож вони за всяку ціну знову хочуть втриматися і повернути собі владу.

Але найжорстокішого, найболючішого удару в спину України завжди завдають так звані «свої», котрі «косять» під патріотів-демократів, але жодного разу за вже майже чверть століття не сказали своє «ганьба» «колишнім» чи «папєрєднікам».

Та варто комусь з дійсно патріотичних сил добратися хоч до якогось щабля влади, як проти нього відразу починається відверта боротьба. Когось, менше твердого, їм вдалося підкупити золотом, когось обманом заманити в своє коло, а там добре підпоїти і виставити на сміх людям. А якщо хтось не піддавався на такі «уловки», проти нього починалася брудна інформаційна війна. В соцмережах та інших ЗМІ появлялися заказні брехливі статті, в яких подавалася відверта брехня та перекручені факти.

Та тільки не врахували вони, що люди змінилися після Революції Гідності. Ну не купуються вони більше на такі дешеві трюки, а звертаються до нас, районного проводу Конгресу Українських Націоналістів (заступник голови Чортківської райдержадміністрації Іван Віват є головою Чортківської РО КУН) з вимогою відреагувати і припинити це неподобство.

Цією заявою провід Чортківської районної організації Конгресу Українських Націоналістів звертається до жителів Чортківського району з проханням не вірити і не реагувати на статті подібного змісту, бо і Конгрес Українських Націоналістів вв’язуватися в такого роду полеміку не буде. Вважаємо це недостойним заняттям для українського націоналіста!

За дорученням проводу Чортківської РО КУН
заступник голови Чортківської РО КУН (М. Фойдюк

Золота пектораль

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com