Знайшли в’язня з Тернопільщини, який втік з колонії

розшукЯк вже повідомляв “Інфопростір”,17 квітня близько 13:00 години засуджений Богославський Богдан Миколайович втік з Катеринівської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Рівненській області (№ 46).

33-річний в’язень – житель с.Калинівщина, Чортківського р-ну, Тернопільської області.

Як повідомили в прес-службі управління ДПтС України в Тернопільській області, 20 квітня працівниками пенітенціарної служби Рівненської області його було затримано в лісосмузі, поблизу с.Катеринівка.

В’язень пояснив, що випив горілки і не спам’ятався, як вискочив «за прапорці».

Богдан був переведений з колонії на дільницю соціальної реабілітації, через якихось півроку він мав вийти на волю.

Коли його впіймали, виправдовувався: мовляв, під час випасання корів випив горілки і злякався, що наглядачі, помітивши його нетверезим, покарають. Дві доби Богдан ховався у лісі.

Прес-служба управління ДПтС України в Рівненській області повідомляє, що тепер ув’язненого покарають ще більше, бо Сарненський райвідділ міліції його втечу вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрив за фактом втечі з місць позбавлення волі кримінальне провадження за частиною 1 статті 393 Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com